Vill också

Vill också: oktober 2013

måndag 28 oktober 2013

Den underbara helgen

Ibland är allt man behöver för en perfekt helg ett flyg till Bryssel, 3 vänner, lite bubbel och mycket ost. Så underbart vi haft det igen en gång.

Vi har nu i 10 år bott i olika länder och verkligen prioriterat att ses regelbundet. På mejl/sms/facetime hörs vi flera gånger i veckan, men att ses live alla fyra på ett ställe lyckas vi få till några gånger per år. Själva tror vi att nyckeln till vår starka, fina vänskap är just detta. Vi bor i olika länder, vilket gör att vi umgås väldigt intensivt då vi ses. Vi har med åren blivit en familj snarare än bara vänner. Ingenting som 4 män och 5 barn "lyckats" rubba. 

Underbart alltså.

Förutom kramas, prata, dricka bubblor, nätshoppa och äta ost klämde vi in litelite promenader och sightseeing. Fast mest njöt vi bara av varandras sällskap.













Etiketter: ,

torsdag 24 oktober 2013

Lyxtorsdag

Spenatsoppa, ett glas rött och lyxfällan på TV. Maken till skön torsdag har jag inte sett till på länge.

OCH min lilla väska är redan packad. Tidigt flyg till Bryssel i morgon. 

Det går bra nu.


Bilden har inget med inlägget att göra, men älskar att drömma mig tillbaka till solen.

onsdag 23 oktober 2013

Vacker höst

Även om det just nu är mörkt och blött ute, har vi haft ungefär en miljon vackra höstdagar den här hösten. I helgen fick vi några till.


Älskar de här löven alltså. De bara väntar på att man ska hoppa omkring i dem och slänga hopvis upp i luften och låta dem dala ner.

Tappat touchen?

Jag verkar ju helt och hållet ha tappat det här med att blogga. 

Jag lever och mår bra, jobbar lagom mycket och lever desto mer. Mycket resor och besök. Liver som det ska vara helt enkelt.

I helgen var det fokus på att städa bort sommarkläder och köp av vitrinskåp. Till helgen blir det fokus på underbara kvinnor i Bryssel. Livet är som vanligt alltså. 

Dessutom åt jag fruktansvärt god lunch idag! Kolla bara hur glad man blir då!


söndag 13 oktober 2013

Livet är en fest

Livet fortsätter vara en fest och varje minut fortsätter vara planerad. Men det gör faktiskt ingenting då varje minut är fylld av träffar med människor man älskar och saker man tycker om.

Igår blev det häng i våra gamla hoods, utflykt till Drottningholms slott där Elvis fick spinga av sig, middag på Mvseet och lite drinks på det. Härliga nyheter levererades och det blev väldigt mycket skrattat. Ibland är det bara värt det att försöka pussla ihop 3 besök samtidigt. Totalt värt det.

Åt mussor på Mvseet. Sååå gott!

Etiketter: ,

lördag 12 oktober 2013

Mer höst

Jag vaknar upp med ont i håret efter en fin hemmamiddag med svärmorsbesök.

I ett svagt ögonblick lovade jag ta morgonturen med Elvis. Möttes av ett lika vackert höstväder som igår. Underbart.


Hittade också en mycket lustig vägg på ett av grannhusen.


Ja, ungefär så mycket hade jag att komma med just nu. Skulle inte vara helt fel att sova nån timme till. Gäsp. 

Mot kaffebryggaren!

Minnen

Alltså som de var coola och snygga. Det var då. 


onsdag 9 oktober 2013

Känslan av att äga ön

Eventbolaget vi reste till Grekland med kunde se i framtiden tydligen! Detta läste vi i flyget på väg ner...

Etiketter:

lördag 5 oktober 2013

Varför spara på solsken

Vi tar lite mera bildregn då vi ändå är igång med stt sprida lite solsken.

Här var vi på god väg att börja jobba.

Men som sagt. Man måste njuta också! Det är lite Instagram all over the place på vårt jobb.

Det är så här "att ladda batterierna" ser ut. Om ni undrar.

Inte så svårt att njuta här.

Vi hade naturligtvis kvällsprogram också. Här ser ni mig på en båt påväg på middag med Humle och Dumle och två av våra 3 VDar. Sjuttons snygga kollegor har jag också. 

Kollegans klassiska "fårhalsband i konstigt läge" bild.

Resten av bilderna får vara där dom är, i gott förvar. Men det var 70 tals fester, häng på terrasser, nattbad i magisk mareld, MYCKET feta ost och tzatziki (i alla måltider faktiskt), lite glass, ABBA karaoke, utspexad ledningsgrupp, mycket skratt och nya vänner. Ja, allt vad en konferens ska innehålla helt enkelt.

En klassiker!

Etiketter: ,

Work hard, play harder

Efter den magiska lunchen där maten aldrig slutade serveras var det dag för inceckning, en snabb titt runt på der underbara hotellet och sen konferens för hela slanten.

Det är bland annat för detta som vi jobbar som små idioter allt som oftast. Vi belönas med tid att konferera på underbara platser där bara goda ideer och vackra tankar kan födas. 

I år fick vi dessutom en extra dag på oss då vi bara kunde ägna oss åt varandra.



De övriga hotellgästerna var kanske inte jättenöjda över att dela hotell med 120 glada mediebyråtyper... Här var det ännu 100% jobb i sikte.


Överallt var det så vackert stt man bara suckade, tog en bild, sparade en mental image och suckade igen. 

Konstigt nog finns det inte rikitigt så mycket bilder av själva jobbandet... Alla workshops, kloka tankar och presentationer. De var också där och gav oss alla så enormt mycket pepp och energi. Vissa delar är hemliga oh jag brukar ju inte annars heller skriva så mycket om jobbet, men det är stora grejer på gång. Alla blev närmast höga av peppen och den sitter ännu i här hemma i höstregnet.

Och värmen. Värmen hörni, kommer ni ihåg hur den kändes? Känslan av att ligga en heldag i skuggan och prata för att solen är för varm. Älska den känslan.

Etiketter: , ,

Ingen dag utan rad...

...lärde vi oss i gymnasiet, men det är liksom inte så lätt att få till kan jag tycka. Livet ska ju också hinna levas mellan raderna skrivs. Och som alla vet som läst bloggen ett tag är jag rätt duktig på att planera in lite för mycket program...

Prioriteringar prioriteringar. Men NU är jag här igen och jag ska IGEN historieblogga...

Jag lämnade er med världens kliffhanger! Vaknade hon? Hann hon till taxin? Ja och ja, är svaret på frågorna. Det var en smått absurd känsla att krypa in i en taxi mitt i natten med en kollega jag aldrig träffat förr. Hyfsat lätt att hitta saker att prata om påväg till Grekland när ungdomen raglar iväg på efterfest.

Väl på flyget somnade jag direkt och vaknade till detta.


Väl värt att stiga upp mitt i natten för det här. 28 grader och sol. Lycka.



Vi inledde med en underbar lunch som innehöll kanske en miljon olika grekiska rätter! Så gudomligt gott. Favoriten förutom alla olika former av fetaost och tzatziki blev bläckfisk, eller snake surprise som man okså kan kalla rätten. Det var en bläckfisk som var fylld med all möjlig mojs (bl a fetaost), älska röror alltså.


Om ni har vägarna förbi Grekland ska ni helt klart ta er till Skiathos. Hur fin liten ö som helst!

Etiketter: ,